Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Klubin syntyhistoria

 

Klubin alkusanat kirjoitetiin jo kauan sitten ihmiskunnan alussa ensimmäisten ihmisten aikana. Ensimmäisten ihmisten tottelemattomuuden seurauksena meille kaikille heidän jälkeläisilleen langetettiin perisynnin taakka, joka seuraa meitä jo syntymässämme.

Kuitenkin armahtava Luojamme sanoi jo Paratiisissa, että Hän on polkeva käärmeen eli paholaisen pään rikki. Totisesti käärmeen pää poljettiin rikki Golgatalla Jumalan itsensä sovittaessa Jeesuksessa omassa pojassaan koko ihmiskunnan tottelemattomuuden synnin. Jeesuksen ylösnousemuksessa kuoleman valta nujerrettiin.

 

Miten yksi voi sovittaa kaikkien puolesta, myös sinun ja minun puolesta?

Jotta tietomme ei olisi vajavaista, on meidän tarkasteltava asioita luotettavan lähteen kautta. Mikään ihmisviisaus ei näitä salaisuuksia pysty selittämään, vaan on turvauduttava kaiken alulle panijaan ja Hänen viisauteensa. Viisauden sanat ovat kirjoitettuna käsikirjaan, Jumalan antamaan ihmisen käyttöoppaaseen, Raamattuun.

Maailman eniten levinnyt kirja on vuodesta vuoteen Raamattu, jonka sanoma kiinnostaa uusia ihmisiä. Raamatussa Jumala ilmaisee itsensä ja tapansa toimia. Raamattu on elävää sanaa, jolla on sanoma läpi aikakausien, ihmiskunnan alusta loppuun asti.

Jo ennen aikojen alkua oli Jumala ja myös tämän aikakauden päättymisen jälkeen on Jumala.

 

Klubi316 –sivustoilla käsitellään Raamattua tietynlaisen kriteerin pohjalta.  Olen poiminut Uuden Testamentin puolelta sellaiset luvut, joiden sanomalla on merkitystä myös meille juuri ikuisen elämän sijoituksen kannalta. Monien lukujen ja jakeiden tarkastelupisteenä ovat luku 3 ja jae 16. Tämä mielenkiintoinen yhteys selviää, kun lähdemme tutkimaan eri kohtien kautta sanoman sisältöä.

 

Siirry seuraavaksi pienoisevankeliumiin.

 

Sivun alkuun

 

©2020 Klubi316 - suntuubi.com